Söndag...

En mycket händelserik och rolig helg har precis tagit slut!
Vi har precis kommit hem efter 47mils körning! Allt gick bra, visst var man trött, men vi turades om att sitta bakom ratten och då blev det lite lättare!

Idag så har vi hunnit med mycket, först så firade vi jul hemma hos pappa, och alla var med det var extra roligt. Mamma och Christoffer följde oxå med! Det blev extra trevligt då! Vi käkade god mat som pappa gjort, han har ju trots allt gått matlagningskurs under hösten, och det gjorde han prov på nu! MYCKET GOTT FARSAN!!
Vi delade ut julklappar, och tog en massa roliga foton!

Vid klockan 15 drog vi vidare till örjan och pia, filippa, frida, mimmi och märta! Underbar familj! Vi tycker verkligen om att vara i deras sällskap, så lättsamt och skojsigt! Där spelade vi guitarhero, jag spelade trummor och daniel lirade gura! Vi var även ute på en härlig promenad i vinterkylan, när vi kom in i mysiga huset åt vi god fruktsallad med glass och KAFFE!!

Efter det så drog vi hemmåt, stannade hos Markus och Lisette i Jönköping och käkade kvällsmat och spelade airhockey! KUL DAG och Kväll trots lång bilresa!

Här dedan följer ett litet bildkollage!
ENJOY...

 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Filippa

Aww, dom bilderna när ni spelar guitar hero har jag tagit! asballt:P

2008-12-29 @ 14:34:52
URL: http://lillararaloppan.blogspot.com
Postat av: tina

Kul att se bilder från ert julfirande! Ni verkar ju haft det supermysigt! :) Kram!!

2008-12-30 @ 00:41:55
URL: http://timonhome.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0