samui

hej hej!
Fy vad vi har det bra har! :)
Igar sa var vi och akte moppe har pa on. Makus ar lite forkyld, sa han stannade hemma och vilade. Men jag, daniel och lisette drog ut pa aventyr! :) Vi akte hogt upp pa bergen, och kollade pa utsikten. Det var tyvar riktigt regnigt igar, men det hindrade inte oss! pa med regnjackorna och ivag! Vi var nog borta i 3-4timmar...nar vi akte hem, sa sken solen upp! Da drog vi ner till stranden och lapade sol!
Vi bor pa ett lagenhetshotell, utan spis! haha men det ar fint och stora utrymmen, stor pool och nara till havet med VITA strander!

Idag sa har vi varit pa ZOO, och jag kan saga att det har hant mycket de senaste aren. Sist vi var har, sa var de muycket storre...eller ja, man behovde inte betala 450bath i intrande, och betala pengar for att halla djuren. Men vi hade det trevligt iaf!
Vi gick sedan upp till ett vattenfall, och bada i dess kalla vatten! ingen lang vag att ga, men personalen tyckte inte att vi skulle ga den 30minuters(enligt dom) langa vagen upp...i sjalva verket tog det 10-15minuter...och halva vagen var helt nyasfalterad sa man kunde till och med ta moppen. Ifall vi skulle ta deras alternativ med att aka jeep upp sa skulle det kostat oss 300bath per person...hahaha!!!VILKET SKAMT!!!

Vi har precis varit hos skreddaren och bestallt lite klader. daniel tog 1kostym, samt 7st skjortor i Egyptiskt bomull. Markus tog 1kostym, samt 3skjortor. Vi betalar 2500for allt detta. Superbra pris!!!

lisette ligger hemma och laser bok pa hotellet, Markus bokar flygbiljett upp till Bangkok, och Daniel kollar hur jag och han ska resa vidare till malaysia! Tror det blir tag eller bussresa, tar nog mellan 12-24timmar skulle jag tippa!
Vi drar vidare den 21:e!

vi njuter har och langtar inte hem, alls!

Nu ska vi kila vidare! Skot om er! KRAM

Kommentarer
Postat av: Tim

Härligt att ni har det gött! Här på hemmaplan släpptes idag bomben att IS Kista sålts till MaJeMa och IS, men att personalen sitter säkert. Säger till om ni får sparken så ni kan va kvar längre ;)

2010-06-22 @ 19:00:23
Postat av: Astrid Bolund

Gillar om det du skrivit! Spännande att se lite sunda grejer och inte bara det generella sakerna som man kan läsa om varje dag. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0