6/1-10 V29+1

Idag tog vi en rejäl sovmorgon, eller för mig är det igentligen inget speciellt med att sova till kl 11... men för Daniel är det det!
Vi käkade en go lång frukost. Nu har han dragit till gymmet med en kompis.

Igårkväll hade vi Anton och Jenny med barn över på besök, det var mysigt! Vi käkade varma mackor, och satt och snackade!
Vi var även på ultraljud igår morse, tjejerna har vuxit till sig.
Väger ca 1200gram var nu, skulle det endast vara en bebis i magen skulle denne vägt 1400 för att vara enligt kurvan. Men eftersom dom numera "följer sin egna kurva" (Var minus vid förra ultraljudet oxå) Så var det absolut ingenting att oroa sig för, allt såg jättebra ut! Ska tillbaka och kolla till dom om tre veckor.

Dom sparkar mycket, det är mysigt...men även lite jobbigt. Speciellt när man ska sova, och dom verkligen rör om där inne! När jag ligger på sidan så kan man man ha en hand om var sida av magen, man får sig många sparkar! Daniel tycker detta är coolt! Dom sparkar han på kinden hela tiden när han lyssnar. Häromdagen fick han höra ena lillans hjärtljud, WOW! Tårögd man! Tänk om man kunde lyssna på sin egna mage :) Men samtidigt är det något som jag verkligen unnar honom, en sak som BARA han kan uppleva!

Nu är jag i vecka 29+1, veckorna går snabbt som bara den! Barnvagnen är inhandlad. Blev en Babytravel DUBLIN, liggdelar, både håra och mjuka har vi.
Det enda som "måste" införskaffas nu är skötväska och skötbädd. Sen är det väl alltid saker som; Babygym, babysitter, filtar, snutte, mer kläder... osv som man skulle vilja ha. Men vi klarar oss gott med det vi har hemma.

Jag började kolla igenom deras gaderob för BB-väskan. Nu ligger kläderna framme i tvättstugan, får ligga där ett tag. För än har jag då inte tänkt åka till BB och föda! Dom måste iallfall gå upp 1500-2000gram till innan jag tänker släppa ut dom ;)


www.babyproffsen.se


Ha en skön dag, och försvinn inte i snökaoset!

Kommentarer
Postat av: Mockan

Johanna det e ju sånt ni ska önska er av alla som undrar vad de ska köpa till era små prinsessor. Du får lägga ut lite önksemål och bilder här på bloggen av det ni önskar er

Kram

2011-01-06 @ 12:54:53
Postat av: Lina Jensen

Vilken trevlig blogg :) nu närmar det sig, så spännande! Ryco har en enkel och rymlig skötväska med många fack. Kostar 400kr på babyland. Vi köpte den efter tips från kompisar med tvillingar (dom köpte den eftersom den var rymlig). När det gäller kläder så kolla på nätet, om ni behöver prematurkläder (vilket ni nog lär göra) så kan det ju vara dyrt, men många säljer begagnade kläder! Vår son föddes i v 35, vägde 2700, och hade prematurkläder från pop och name it, dom var bra! Lycka till :) kram

2011-01-06 @ 13:06:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0