Pulka, promenad och parkhäng!

Igår fick jag ett ryck och gick ut och lekte med barnen. Brukar inte göra detta utansällskap, men det var faktiskt riktigt mysigt. Först gick vi ut och åkte lite pulka, tjejerna bara tjöt av glädje! Haha :)
Sedan tog vi vagnen och gick en liten promenad till vårt gamla område. Liv somnade i vägen, men Amanda hade mycket att inspektera.
Vi gick och gungade, och hon skrattade hejdlöst, tyckte det var sååå roligt! Kul att få henne att skratta... Haha, lilla pipisen! ;)

Stackars Liv, hon spydde 5gånger i vagnen igår. 4 gånger på förmiddagsluren när vi var hemma, och en gång när vi var på promenaden. (har sån hemsk hosta, och kylan är inte bra för deras små luftrör) Men, det blev något possitivt av detta - mamman fick tvätta vinterprylarna; två overaller, en jacka, två åkpåsar, tre mössor, en halsduk och axelskydden remmarna har i vagnen :) phu! Hoppas det är torrt tills idag.

Vid 11:30 kommer barnens farmor, vi ska åka till IKEA, och förhoppningsvis blir det lite pulka och mys ute en stund. Men vi får se. Allt beror på.BTW JAG HAR VÄRLDENS FINASTE FAMILIA!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0