HALL

Vi är inne på semestervecka nummer TVÅ! Först hade vi en härlig vecka i Turkiet, tillsammans med Markus och Lisette! Vi hade väldigt väldigt roligt tillsammans! Skönt att bara slappa och äta massor med glass och god mat!
Nu är vi inne på vecka två, och den spenderar vi i kalla och regniga sommarsverige! Det är inte alls kul när det är sånt här väder! Den lilla bruna färgen som vi fick försvinner...
Men vi har ju världens bästa Christoffer här uppe på besök och det är roligt! Vi försökte ända ut i det sista att ta med honom på en veckas semester till något varmt land denna vecka! Men alla restresor är nästan slut! Man får inget under 2700Kr per person!

Men inte ska vi hänga läpp för det...igår var vi iväg på en härlig dags kryssning till Mariehamn - Åland! Det var roligt, vi åt både frukost buffe och middagsbuffe...vi rullade minst sagt ut från färgan! Det blev mycket "en armad bandit" och tv-spel etc.
Idag fick vi lite extra inspiration så...
Nu har vi äntligen börjat vårt hall projekt!
Idag har vi varit på BAUHAUS och köpt diverse tillbehör! När vi kom hem och kollade på klinkersen så hade dom gett oss fel! Vi bad dom ge oss det vi sökte i affären, just för att detta inte skulle ske! men men...imorrn blir det helt enkelt att åka ut på en lite shopping runda igen! Hoppas bara att vi får lämna tillbax dom nu när vi öppnat ett paket!

Vi har iallafall tagit bort Linoleum mattan, samt lagt på gips skivor och PRIMAT dessa. Vi skulle skruva fast gipset men batteriet i skruvdragaren var slut så det får vi göra imorgon!Kommentarer
Postat av: tina

Oj! Det händer grejer! Va spännande! :)

2009-06-11 @ 08:50:43
URL: http://timonhome.blogg.se/
Postat av: Jenny

:) snart klart!Skorna var sköna och snygga. Ni får göra en koll och se om dom är bra för mina fötter.

2009-06-11 @ 14:15:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0