UD.SE

Kom på det att jag kanske borde uppdatera er om läget i Bangkok. Jag har varit orolig ett bra tag, och många med mig. Men nu är det GRÖNT! Läs vad UD skriver på sin hemsida:


Reseinformation Thailand

Med anledning av att säkerhetsläget har normaliserats i Bangkok har Utrikesdepartementet beslutat den 1 juni 2010 att inte längre avråda från icke nödvändiga resor till Bangkok


Allmänna säkerhetsläget – säkerhetsläget i Bangkok har normaliserats

Demonstrationerna i det centrala shopping- och hotellområdet kring Siam Square och Ratchaprasongkorsningen upphörde den 19 maj. Efter ett omfattande röjningsarbete  har de oskadade affärerna åter öppnat liksom hotell, kontor och skolor.

Trots att det tidigare utegångsförbudet är hävt i Bangkok och i 23 andra provinser gäller fortfarande de speciella nödlagar – emergency decree – som regeringen ursprungligen införde den 7 april 2010.

Nya demonstrationer kan inte uteslutas och resenärer bör även fortsättningsvis fortsatt iaktta stor försiktighet genom att undvika att vistas i närheten större folksamlingar både i Bangkok såväl som i resten av Thailand.

Flygtrafiken löper normalt på Suvarnabhumi-flygplatsen i Bangkok


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0