Det kungliga bröllopet...

...Är idag, och här ligger våra prinsessor och vilar. Det är tufft att vara så liten och förkyld.
Jag gick upp vid 8.20, för att käka lite frukost tillsammans med Daniel. Liv ville oxå vara med, så hon fick sitta i sin babysitter på köksbordet och kolla på lamporna. Efter ett litet tag så vaknade även Amanda. Stackarna kan knappast andas genom näsorna, men då funkar koksaltslösning, och nässug. Inte deras favorit direkt. Dom blir så arga, uscha!

Igår var Daniel ute med tjejerna på en promenad, så då passade jag på att sova! Mycket skönt! Det behövde jag verkligen. Det är jobbigt att ta hand om två små grinisar, när man själv inte har så mkt energi och kraft!

Det är ju så ofantligt fint väder ute, men inte ens en promenad orkar jag med. Plus att det är så mycket pollen ute...var ute i max en minut häromdagen, och det fick jag verkligen känna av sen! Tycker ni att jag klagar mycket ;)


Det är Fredag idag, och därmed HELG för min älskling! Det kan han behöva! Du är det bästa stöd man kan tänka sig Daniel! Utan dig hade jag aldrig klarat detta! Du hjälper till så mycket på nätterna, trots att du ska upp kl 7 varje morgon för att jobba! ÄLSKAR DIG!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0