6 MARS - SÖNDAG

 

 

Tyvär har jag inte börjat känna av något ännu! Inga tecken på att dom är påväg ut till oss. Det enda som vi vet med säkerhet, är att det bara är 16dagar kvar nu. Man går inte över med tvillingar. Så det är ju skönt! Men nog trodde vi allt att dom skulle vara ute vid det här laget!

Eftersom dom ligger med huvudet nedåt båda två, så kommer det bli en vaginal förlossning. Men allt kan hända, så vi får se när dagen väl kommer hur det blir.

Jag får allt mer sammandragningar, speciellt på nätterna. Varje gång jag vänder på mig, eller varje gång jag lägger mig i sängen efter att jag varit uppe och gått så får jag en sammandragning. Ibland så kan det göra ont, men dom flesta gångerna är det bara en molnande värk.

Mina dagar består till mestadels att ta det lugnt och vila. Orkar inte så mycket mer, vilket jag kan tycka är tråkigt ibland, då jag inte gillar att ta det lungt! haha

Vill ut och gå, men det funkar inte. Numer så får Daniel köra bilen ända fram till dörren för att släppa av mig, han är så bra min älskling! Peppar mig så bra, och tycker att jag sköter graviditeten bra, trots att jag har så ont! Han är ett bra stöd, och gör allt vad jag säger ;) Får hjälpa till att ta på mig strumporna, skorna, plocka upp saker jag tappar på golvet, massera mina fötter, hjälpa mig att vända på mig i soffan/sängen. Ja, han är min personliga assistent helt enkelt! Kommer verkligen bli en KANON farsa!Nu ska jag äta lite glass, och vänta på att Daniel ska komma hem från dagens visningar! Sen blir det troligen att vi hänger med Hannah och Daniel.

Ha det så bra!

Kommentarer
Postat av: Mia

Hej på er! Läser om hur ni har det stort sett varje dag.

Nu är det bara dagar kvar Johanna&Daniel,vad spännande.

Ta vara på er & stora kramar

Mia & Michael

2011-03-06 @ 21:32:36
Postat av: Helena och Filip

Jag hade kunnat skriva dagens inlägg =) Har också sammandragningar, behöver hjälp med ALLT och har max 13 dagar kvar till våra små kommer nu...

Spännande! Ta hand om er!

Helena

2011-03-06 @ 21:34:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0